Начин на приготвяне
Сложете ориза в тенджерка, сипете върху него 450 мл вряща вода и добавете канелата. Кипнете сместа и сварете ориза за 15-18 минути. Махнете канелата, отцедете ориза и го овкусете с кората от 1 лайм.
За да направите дресинга, смесете едната люта чушка, оставащата кора от лайм, лимоновия сок, рибения сос и захарта, след което ги пасирайте. Сипете дресинга върху горещия ориз. Нарежете папаята и мангото на тънки парченцата и ги сложете в купа.
Добавете нарязаната зелена люта чушка, кориандъра и ментата. Нарежете пилешкото и го добавете, накрая сипете фъстъците. Добавете оставащия дресинг към сместа с пилето, разбъркайте и сервирайте с ориза.