Салтимбока с пуешко месо

25/03/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 178
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се разрязва на 8 тънки резена и се начуква леко. Всяко парче се натрива със сол.

Върху всяко парче се слага по един лист градински чай, след което месото се обвива с резен бекон.

В загрятия зехтин се пържат рулцата по 2 минути от всяка страна до образуване на златиста коричка.

Похлупват се с капак и се задушават още 5 минути. Сервира се горещо.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар