gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Салтимбока с пуешко месо

Салтимбока с пуешко месо

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k2k275k
Салтимбока с пуешко месо1 / 2
25/03/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се разрязва на 8 тънки резена и се начуква леко. Всяко парче се натрива със сол.

Върху всяко парче се слага по един лист градински чай, след което месото се обвива с резен бекон.

В загрятия зехтин се пържат рулцата по 2 минути от всяка страна до образуване на златиста коричка.

Похлупват се с капак и се задушават още 5 минути. Сервира се горещо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: