Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Сладки и бисквити»Бисквити»Бишкоти с канела и лешници

Бишкоти с канела и лешници

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Бишкоти с канела и лешници2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • брашно - 1. 5 ч.ч.
  • масло - ¾ ч.ч.
  • захар - 1 ч.ч.
  • яйца - 2 бр.
  • канела - 1 ч.л.
  • бакпулвер - ¾ ч.л.
  • лешници - 1 ч.ч.
  • сол - ½ ч.л.
  • ванилия - 1.5 ч.л. екстракт
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 175 градуса и намазнете хартия за печене. В купа разбийте маслото и захарта. Добавете яйцата и ванилията.

Пресейте брашното с канелата, бакпулвера и солта. Прибавете към яйчената смес. Сипете вътре и лешниците. Разделете тестото на 2 еднакви части и оформете рула.

Запечете ги за 30 минути в загрятата фурна, махнете от фурната и го оставете да се охладят.

След това ги нарежете на бишкоти, върнете във фурната и допечете за 10 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: