Начин на приготвяне
Приготвя се карамел, като захарта се загрява с 2 супени лъжици вода, докато се образува златиста смес. Добавя се ликьорът. Карамелът се разпределя в огнеупорни купички или в по-голяма форма и се оставя да се охлади.
Захаросаните плодове се режат на ситно. Три яйца и четири жълтъка се разбиват на пяна, добавя се захарта и сметаната и се разбърква. Кората на мандарините се настъргва, сокът се изцежда. Кората и сокът се добавят към яйчената смес и се разбъркват.
Сместа се излива в купичките върху карамела, поръсва се със захаросани плодове, покрива се с парчета фолио и се пече в загрята на 140 градуса на водна баня един час. Вади се, охлажда се, оставя се за 2 часа в хладилника и се сервира.