Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Боб Чорба»Боб с бекон по немски

Боб с бекон по немски

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9587k
Боб с бекон по немски1 / 2
19/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
140 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • боб - 600 г
  • бекон - 150 г
  • лук - 2 глави
  • чубрица - 1 с.л.
  • сол
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накисваме боба от вечерта във студена вода. Нарязваме бекона на кубчета и запържваме в тиган. Прибавяме ситно нарязания лук и пържим до златисто.

Прибавяме боба, подправяме на вкус с черен пипер и чубрица и доливаме вода докато покрие добре.

Варим на силен огън докато боба се свари. Посоляваме в края на готвенето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: