Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Печено сирене»Запечен кашкавал с мед и лимон

Запечен кашкавал с мед и лимон

MarianeMariane
Джедай
5611k
Запечен кашкавал с мед и лимон2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
2 мин.
Общо
12 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • кашкавал - 4 парчета с дебелина 1.5 см
  • мед - 2 с.л.
  • лимони - 1 бр. сок
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запечатайте парчетата кашкавал в силно загрят тиган с незалепващо покритиe за около 30 секунди от всяка страна.

Ако кашкавалът е твърде мек, първо го изстудете за няколко часа в хладилник, след което го оваляйте в олио.

Поднесете ястието веднага, като непосредствено преди сервирането го залейте със соса от мед и лимон (които сте смесили и разбили добре).

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: