Постни домашни бонбони

MarianaMarianaДжедай7720
04/05/2015
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 209
  • Преглеждания за месеца84
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете меда с тахана. Смелете орехите и нарежете стафидите на дребно. Добавете пшеничния зародиш, овесените ядки и канелата и бавно ги добавете към меда и тахана.

Разбъркайте много старателно полученото гъсто тесто. Приберете сместа за 10 минути в хладилник, след което късайте топчета от нея и оформете бонбони.

Готовите бонбони оваляйте с кафява захар и съхранявайте в хладилник до поднасянето им.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
maria
maria
01.01.2016 13:52
Страхотни стаанаха! Нямах пшеничен зародиш и сложих 1 чаша овесени ядки и добавих повече тахасн и мед,за да се получи консистенцията и се получиха невероятни!
0
0
Име
Име
24.12.2015 17:49
Бонбоните са много вкусни и сполучливи. Браво.
0
0