Реване с прясно мляко и яйца

ЕфросияЕфросия
Джедай
938
4k
10
13k
14/10/2010
"Насам, насам, знаем страхотна рецепта за сочно реване "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции8-10 парчета
Сготви+1 точка
12 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо228 169
  • Преглеждания за месеца1704
  • Преглеждания за седмицата259
  • Коментирана14 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена12

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със захарта и прибавете останалите продукти, след което разбийте добре. Изсипете приготвената смес в намазнена и набрашнена тава.

Изпечете сместа до златисто на 180-200 градуса, извадете и оставете да се охлади напълно. Сиропът се приготвя от водата, захарта и ванилията и млякото, като се кипнат.

Охладения блат залейте с топлия сироп и оставете сиропираното вече реване да се охлади напълно.

Рейтинг

5 20
4 8
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Grace404
Grace404
22.05.2020 11:49
Ephrosia, blagodarja Vi mnogo za rezeptata! Nikoga ne bjah pravila revane, makat mnogo da go obicham. Poluchi se strahotno. Az slojih v siropa samo 2 chashi voda, mnogo mi se vidjaha 4. Pozdravi! :)
2
0
Sevdelina Ivanova
Sevdelina Ivanova
29.06.2019 08:48
млякото -в сиропа
1
0
Лили Томова
Лили Томова
11.05.2019 17:06
Не разбрах прясното мляко къде се слага? Към блата или към сиропа?
4
0