Ньоки а ла дженовезе

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
21/05/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 649
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кипнете млякото. Добавете гриса, като разбърквате непрекъснато. Намалете котлона и продължете да разбърквате за още 2 минути. Свалете от огъння.

Смесете с босилека, разбитите яйца, ситно нарязаните сушени домати, половината от маслото и половината от пармезана. Овкусете със сол и черен пипер. Разбъркайте добре и изсипете и оставете да се охлади за 1 час.

Изсипете в намазнена тава за печене. Разстелете тестото и изрежете кръгчета, които се нареждат в тавата. Разтопете оставащото масло и намажете ньоките.

Поръсете с оставащия пармезан и изпечете в загрята на 190 градуса фурна за 30-35 минути. Сервирайте веднага с доматения сос.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар