Начин на приготвяне
Маслото, шоколадът, захарта, водата и кафето се загряват на водна баня до получаване на лъскава гладка смес, като се бъркат постоянно.
Сместа се сваля от котлона и се оставя да се охлади. След това сместа се излива в купа и се добавят предварително пресятото брашно, бакпулверът, какаото и разбитите яйца.
Разбива се много добре и се изсипва в тавичка, предварително покрита с хартия за печене. Изпича се в предварително загрята на 160 градуса фурна около час.
След като изстине, се поръсва с пудра захар, нарязва се на парчета и се сервира.
Опитайте още Фъч с какао, Традиционен фъч с глазура, Фъч с орехи, Шоколадов фъч, Американски фъч, Черен шоколадов фъдж, Орехов фъдж, Студен шоколадов фъдж с ядки.