Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Френска плодова салата с пъпеш и шампанско

Френска плодова салата с пъпеш и шампанско

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Френска плодова салата с пъпеш и шампанско1 / 3
23/06/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • пъпеш - 1 кг
  • пудра захар - 100 г
  • шампанско - 100 мл бяло
  • лимони - 1 бр.
  • праскови - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пъпешът се обелва, семките се отстраняват. Пъпешът се реже на кубчета и се поръсва с пудра захар.

Слага се в купа и се оставя за 10 минути в хладилника.

Лимонът се изстисква и сокът се смесва с шампанското. С тази смес се полива салатата.

Оставя се за още 20 минути в хладилника. Преди да се сервира, салатата се украсява с резенчета праскова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: