Начин на приготвяне
В голяма тенджера се загрява олиото и в него се запържва ситно нарязаният лук. Добавя се ситно нарязаният чесън и нарязаните на колелца люти чушки и всичко се пържи 10 минути.
Доматите се попарват с вряла вода, обелват се и се нарязват на ситно. Добавят се към пържения лук и чесън.
Два от лимоните се изцеждат и сокът се добавя към сместа в тенджерата. Всичко се пържи 5 минути. Добавят се скаридите и бульонът. След 5 минути се добавя кокосовото мляко и солта.
На дъното на дълбок тиган се излива зехтинът и щом се загрее, се слага рибното филе. Загрява се на среден огън и щом рибата се загрее достатъчно, без да се е изпържила, се пресипва в тенджерата.
Супата се вари 10 минути и се разпределя в чинии. Останалите два лимона се режат на тънки резенчета, без да се белят, и се пускат в чиниите със супа.