Вегетарианска карбонара

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
29/06/2015
"Карбонара, но както я харесват и приготвят онези, които не хапват месо "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 571
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина, добавете чесъна, нарязаните тиквички и зеления лук. Задушете ги за 4-5 минути и оставете настрана.

Сварете пенето. Междувременно разбийте жълтъците и ги овкусете със сол и черен пипер.

Точно преди пастата да е готова, върнете тигана с тиквичките на котлона, смесете със сметаната и кипнете.

Отцедете пастата и веднага прибавете жълтъците, пармезана и тиквичките. Разбъркайте добре и поднесете.

Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Продълговато ренде със силиконова дръжка 38x5см.
10.99 лв.
Виж ››

Когато не ви се занимава да режете, извадете тайното си оръжие - продълговатото ренде за лесно обработване на храната. Универсално ренде, на което нито един продукт не би могъл да се опре!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар