Вегетарианска карбонара

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
14884
29/06/2015
"Карбонара, но както я харесват и приготвят онези, които не хапват месо "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 831
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина, добавете чесъна, нарязаните тиквички и зеления лук. Задушете ги за 4-5 минути и оставете настрана.

Сварете пенето. Междувременно разбийте жълтъците и ги овкусете със сол и черен пипер.

Точно преди пастата да е готова, върнете тигана с тиквичките на котлона, смесете със сметаната и кипнете.

Отцедете пастата и веднага прибавете жълтъците, пармезана и тиквичките. Разбъркайте добре и поднесете.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар