Гаспачо по градински с чеснови филийки

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
05/07/2015
"Защо си купихме малко местенце извън големия град и отглеждаме доматки и краставици - ето защо "
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо963
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гаспачо

Начин на приготвяне

За да направите супата, обелете и нарежете краставиците, доматите и чушките заедно с лимоновия сок и зехтина и ги пасирайте.

Прехвърлете в купа и охладете за поне 1 час в хладилник. Направете филийките. Загрейте фурната на 200 градуса. Сложете резени багета в тава и ги поръсете със зехтин.

Запечете ги за 10-15 минути, като ги обърнете веднъж. Намажете ги с чесъна и ги поднесете с охладената супа.

Незалепваща алуминиева тенджера с капак 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Незалепваща алуминиева тенджера с капак 26 см
42.99 лв.
Виж ››

Очарователна алуминиева тенджера, която освен с външния си вид, ще спечели сърцето ви и с многото предимства пред другите съдове. Има удобни термоизолиращи дръжки за лесно пренасяне, двойно дъно, огнеупорен капак и незалепващо покритие. Сигурни сме, че вече си я представяте във вашата кухня. Тенджера с незалепващо покритие е тенджера мечта!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар