Начин на приготвяне
Разтопете маслото за половин минута в микровълновата и добавете натрошените кокосови бисквити. Разбъркайте добре до получаването на еднородна смес, която разстелете в подходящ съд и приберете в хладилник, за да се охлади.
Междувременно сгрейте сиренето за половин минута в микровълновата фурна. Разбийте жълтъците и захарта да получаването на пяна, а шоколада го натрошете и го пуснете на средна мощ за 3-4 минути, докато се разтопи.
Добавете го към сиренето и ги разбъркайте до получаването на гладък крем. Разтворете кафето в малко гореща вода и го добавете към шоколадовата смес.
Залейте желатина с ликьор и го оставете леко да се желира, след което пуснете да половин минута в микровълновата, докато се стопи. Разбийте сметаната добре и я добавете към шоколадовата смес.
Добавете разбитите на сняг белтъци и внимателно разбъркайте. Прехвърлете сместа върху приготвената база и оставете чийзкейка да се охлади за 3-4 часа в хладилник. Преди поднасяне декорирайте с бита сметана.