Бадемово масло

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
17/07/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 882
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 190 градуса. Наредете бадемите в тава за печене и ги запечете а 10 минути.

Извадете и охладете, сложете ги в блендер и пасирайте добре, като прибавете и меда.

Може да съхранявате маслото в хладилник до 3 седмици. Сервирайте с фиийки пълнозърнест хляб.

Метална кутия за сладки, бисквити и мъфини - Pin-up
Практичен и удобен аксесоар за съхранение
Метална кутия за сладки, бисквити и мъфини - Pin-up
6.30 лв.
Виж ››

Сигурен начин да опазите мъфините свежи и далеч от любопитните погледи на лакомниците е тази практична метална кутия

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар