Темпура

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
23/07/2015
"Ето така се приготвят най-добрите панирани вкусотии "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 208
  • Преглеждания за месеца267
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • яйца - 2 бр.
  • вода - 2 ч.ч. леденостудена
  • брашно - 2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата, добавете леденостудена вода или бира и накрая объркайте бързо с брашното до гладкост.

Топвайте в темпурата рибни или месни късчета, зеленчукови пръчици и пускайте да се пържат.

Тайната на тази панировка се крие в голямата разлика между температурата ѝ и тази на горещата мазнина.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар