Дюнер кебап

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
22/07/2015
"Вкусен дюнер, какъвто в нито една дюнерджийница няма да ви направят!"
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 205
  • Преглеждания за месеца225
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Дюнери

Начин на приготвяне

Накълцайте зелето и нарежете лука, чушките и краставиците на ивици, а доматите - на полумесеци.

Телешкото нарежете на тънки късчета със сатър и го сложете да се изпържи в сгорещеното олио заедно с лука. Овкусете с подправките и гответе, докато месото хване загар.

Разрежете хляба екмек на 4 части, запечете ги, за да се загреят питките и разпределете във всяка от телешкото и зеленчуците. Обикновено дюнер кебапа се залива с млечно чеснов сос.

Пластмасова кутия за сандвичи голяма-31%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасова кутия за сандвичи голяма
6.50 лв.
4.50 лв.
Виж ››

Голямата кутия за сандвичи ще ви помогне да носите домашна и полезна храна, когато нямате време да хапнете у дома. Пластмасовата кутия за храна има закопчалка за плътно затваряне. Може да я напълните с достатъчно храна за един хубав обяд или закуска.

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Алис
Алис
29.08.2015 17:12
хляб на турски е екмек
0
0