Рататуй с мащерка

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
19/07/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 150
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте малко зехтин в тиган и запържете лука за 5 минути. Добавете чесъна и задушете за още 2 минути. Отцедете.

Добавете нарязания патладжан и още малко зехтин и запържете за 5 минути.

Добавете и оставащия зехтин и запържете тиквичките. Извадете ги. Добавете чесъна и доматите в тенджера, прибавете дафиновия лист и мащерката, малко сол и черен пипер.

Задушете докато доматите омекнат. Върнете зеленчуците при доматите и задушете за още 15 минути. Сервирайте веднага.

Пластмасова кутия за съхранение на храна - 1 литър-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Пластмасова кутия за съхранение на храна - 1 литър
2.99 лв.
2.30 лв.
Виж ››

Практична и функционална - пластмасова кутия за съхранение на храна за всички, които искат и в офиса да се наслаждават на домашни гозби.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар