Тортиля с лук

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
20/07/2015
"Обичанията от всички испански специалитет, но този път с изкусителен аромат на лук "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 833
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тиган. Нарежете картофите на тънки резени. Сипете ги в тигана, заедно с нарязания лук и сол.

Сложете капак и задушете за 20 минути. Разбийте яйцата в дълбока купа. Махнете тортилята от тиган и с решетъчна лъжица сипете картофите при яйцата.

Овкусете със сол и черен пипер. Сипете малко зехтин в тиган и загрейте тоново.

Сипете цялата смес и гответе 2-3 минути. Покрийте тигана с чиния и обърнете омлета, върнете в тигана и запечете а още 5 минути. Сервирайте с чери домати.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар