Афелия

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Афелия1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
115 мин.
Порции
4
"Свинското месо може да бъде наистина вкусно и крехко, но за тази цел е нужно да знаете точните продукти за добрата марината, затова задължително изпробвайте тази рецепта Афелия"

Необходими Продукти

  • свинско филе - 675 г
  • кориандър - 4 ч.л. семена
  • захар - 1/2 ч.л.
  • зехтин - 3 с.л.
  • лук - 2 глави
  • червено вино - 300 мл
  • черен пипер
  • кориандър - свеж за гарниране
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на малки кубчета, начукайте семената кориандър. Смесете кориандъра със захарта, солта и пипера и овкусете месото.

Оставете да се маринова за 4 часа в хладилник. Загрейте фурната на 160 градуса.

Загрейте 2 с.л. зехтин и запържете месото бързо, след което го прехвърлете в тава за печене. В оставащия зехтин запържете лука, прибавете виното, сол и черен пипер и кипнете.

Изсипете върху месото и запечете за 1 час. Поръсете с кориандър и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: