Тажин с нахут

12/08/2015
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър36687018
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 796
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3.1 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре предварително накиснатия нахут. Загрейте олиото в тенджера и запържете лука и чесъна.

Прибавете чесъна, доматите, кимиона и бульона, разбъркайте добре.

Кипнете и задушете за 30 минути. Прибавете кориандъра и сервирайте. подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 2
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Mitiata
Mitiata
21.09.2017 23:51
Много се чудех дали ще се получи само с накиснат нахут, но наистина след като кисна повече от 4 часа, стана доста мек и се получи невероятно добър вкус на ястието.
0
0
Mitiata
Mitiata
21.09.2017 23:48
Комбинирах го с отделно приготвен ориз със зеленчуци и стафиди, и като смесих двете ястия много добре се допълват като вкус. Смелите експериментатори може да пробват! :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв