Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#178366
Потребител#178366
Към ястието добавям сушени кайсии и много добре допълват крайната резултат, а също така експериментирах и с кашкавал който може да се добави при сервирането, превъзходна комбинаиция се получава!
24.03.2021 14:25
Потребител#178366
Потребител#178366
Много се чудех дали ще се получи само с накиснат нахут, но наистина след като кисна повече от 4 часа, стана доста мек и се получи невероятно добър вкус на ястието.
21.09.2017 23:51
Потребител#178366
Потребител#178366
Комбинирах го с отделно приготвен ориз със зеленчуци и стафиди, и като смесих двете ястия много добре се допълват като вкус. Смелите експериментатори може да пробват! :)
21.09.2017 23:48