Пържена цаца с доматена салца

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
20/08/2015
"Цацата си е цаца, но с тази доматена салца толкова бира пие, че направо няма да повярвате "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 070
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За да направите салцата, сипете нарязаните лук, чесън, домати, зехтин и люта чушка в тенджера и задушете за 10 минути.

Овкусете с шерито, черен пипер и сол.

Добавете магданоза и босилека, галетата и разбъркайте.

Оваляйте цацата в брашното и я изпържете в загретия зехтин. Сервирайте със салцата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар