Майонезена марината

Майонезена марината

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
30/08/2015
"И най-крехкото пилешко ще стане още по-крехко с тази лесна марината"
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 444
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • лук - 1 средна глава
  • къри - 1 с.л. на прах
  • черен пипер
  • майонеза - 1 ч.ч.
  • лимонов сок - ¼ ч.ч.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на ситно и го смесете с лимоновия сок, кърито, майонезата, сол на вкус и черен пипер. Разбъркайте всичко много добре.

Използвайте маринатата за овкусяване на пилешко месо, като за целта я сипете в плик, добавете пилешкото и оставете да се маринова за поне 1 час в хладилник, след което го изпечете на загрята скара.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар