Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Марината с кетчуп

Марината с кетчуп

Марината с кетчуп
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 2
24/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Общо
10 мин.

Необходими Продукти

  • кетчуп - 250 мл
  • чесън - 4 скилидки
  • портокали - сока от 1
  • портокали - кората от 1
  • розмарин - пресен
  • балсамов оцет - 200 мл
  • червен пипер - 3 ч.л. пушен
  • зехтин - 60 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете чесъна и го минете през преса за чесън. Сложете го в купа.

Накъсайте розмарина. Измийте кората от портокала с веро и я подсушете.

Настържете кората, а след това изстискайте сока. Смесете всичко и разбъркайте добре.

*Хубаво е маринованото месо с тази марината да престои поне една нощ в хладилника, за да поеме от вкуса на подправките.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: