Начин на приготвяне
Към чесъна добавете бялото вино, олиото, дафиновите листа, кетчупа и малко червен пипер.
Хубаво разбъркайте и намажете с марината всяко парче месо. След като престои 1-2 часа, може да го изпечете на скара, като обръщате от време на време.
Коментари
Сега имах нужните подправки, но съм имала периоди когато доста неща са липсвали. За хора попаднали в трудна ситуация, но имащи възможност да си купят малко месо - предлагам много лесен и ефикасен начин за окрехкотяване на свинското месо: начукайте добре пържолите, потопете ги в малко количество бял пелин и ги поръсете с шарена сол. После ги сложете в малка тавичка и ги опечете в парти-грил. Дано автора не ми се разсърди, че написах това под неговата рецепта.