Тапас с леща и свинско

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16713805
01/09/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо904
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тенджерка, добавете каймата и я изпържете, като поръсите с пушен пипер.

Добавете ситно нарязаните домати и лещата и задушете за около 40 минути или докато каймата се сготви напълно.

Поднесете с питки за хамбургер или препечени филийки. По желание по време на гответенето може да добавите чесън на вкус и лют червен пипер.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар