Тапас с леща и свинско

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Тапас с леща и свинско1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
8
"Не позволявайте на никого да ви обяснява, че това е предястие - сипете се щедро и се насладете на всяка хапка"

Необходими Продукти

  • домати - 500 г
  • червен пипер - 1 ч.л. пушен
  • леща - 500 г сварена
  • кайма - 1 кг свинска
  • черен пипер
  • сол
  • зехтин
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тенджерка, добавете каймата и я изпържете, като поръсите с пушен пипер.

Добавете ситно нарязаните домати и лещата и задушете за около 40 минути или докато каймата се сготви напълно.

Поднесете с питки за хамбургер или препечени филийки. По желание по време на гответенето може да добавите чесън на вкус и лют червен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: