Gotvach.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Марината за дроб

Марината за дроб

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Марината за дроб2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Общо
5 мин.
Порции
8
"Не е толкова трудно да приготвите сочен дроб, просто трябва преди това да го мариновате!"

Необходими Продукти

  • прясно мляко - 1 ч.ч.
  • сода бикарбонат - 1 ч.л.
  • оцет - 4 с.л.
  • кимион
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете съставките за маринатата.

Нарежете свински или телешки черен дроб (1-2 кг) на парчета с дебелина до 1 см и го накиснете в маринатата за 8-12 часа, като държите съда в хладилника.

След това може да оваляте дроба в брашно и да го изпържите или да го изпече на скара - по 4-5 минути от всяка страна.

Маринатата за дроб е много сполучлива.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Anna Ivanova
Anna Ivanova
Чаена лъжичка сода или чаша?
10.10.2017 15:44
20
2