Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Пълнени Яйца»Фаршировани яйца с млечно-чеснов сос

Фаршировани яйца с млечно-чеснов сос

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Фаршировани яйца с млечно-чеснов сос1 / 2
03/11/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
8 мин.
Общо
33 мин.
Порции
2-4
"Пълни сме със страхотни идеи за предястия, които сме готови да споделим с вас"

Необходими Продукти

  • яйца - 8 броя, сварени
  • чушки - 5 - 6 печени
  • зехтин - 4 с.л.
  • лимонов сок - 2 с.л.
  • горчица - 1 с.л.
  • сол - на вкус
  • сос - млечно чеснов, за гарниране
  • магданоз - за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Внимателно разрязвате обелените яйца на половинки. Издълбавате жълтъка и го намачквате. Смесвате с много наситно накълцаните чушки и останалите продукти. Получената смес разбърквате много добре до кремообразна маса и фаршировате белтъчните половинки.

Отгоре украсете яйцата с млечно-чеснов сос. Може да използвате готов или да си го приготвите сами.

За да си направите млечно-чеснов сос ви трябва кофичка кисело мляко, връзка магданоз, два стръка пресен чесън, зелена салатка, сол и 1 с.л. зехтин. Всички зелени съставки трябва да са много ситно нарязани и след това объркани с млякото и мазнината.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
56
42
35
20
10
Дай твоята оценка: