Картофи с масло

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
22/09/2015
"Не жалете маслото и със сигурност ще получите най-вкусните картофки на тиган "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 806
  • Преглеждания за месеца162
  • Преглеждания за седмицата27
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подберете млади, дребни картофи, които са извадени наскоро. Измийте ги добре и отстранете обвивката им. Сложете ги в тенджера заедно с маслото и добавете около една чаена чаша вода.

Оставете картофите да се задушат, като не забравяйте да ги разбъркате от време на време, докато се задушат.

Междувременно нарежете всички зелении и когато водата се изпари, ги прибавете към картофите.

Посолете на вкус и разбъркайте. Щом зелениите също омекнат, можете да отдръпнете ястието от котлона.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар