Кекс без миксер

Михаела
Михаела
Новак
25/09/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 997
  • Преглеждания за месеца145
  • Преглеждания за седмицата45
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тавата, в която ще печете кекса, смесете всички сухи съставки.

След това прибавете останалите мокри продукти – вода, оцет и олио.

Разбъркайте с вилица, бъркалка и поставете в предварително загрята фурна на 170 градуса по Целзий.

Печете за около 30 минути на умерена температура.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар