Козе месо с картофи в тавичка

MarianaMarianaДжедай7720
26/09/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене150 мин.
Общо170 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 351
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете виното, нишестето и подправките и объркайте до получаването на хомогенна каша.

Оваляйте в нея месото и го приберете на хладно. Обелете картофите и ги нарежете на полумесеци.

Поставете ги на дъното на предварителна намазнена тава, отгоре сложете месото, залейте с вода и покрийте с фолио.

Печете ястието в предварително загрята на 250 градуса фурна за около 30 минути, след което намалете на 220 г и печете още два часа, като към края на печенето трябва да свалите фолиото, за да получите хрупкава коричка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар