Руски хрупкави бисквити

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Руски хрупкави бисквити1 / 2
21/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
10
"Лесно е да се приготвят, трудното е да им се устои"

Необходими Продукти

  • брашно - 2 и 1/2 ч.ч.
  • пудра захар - 1 ч.ч.
  • яйца - 1 бр.
  • бакпулвер - 1 пакетче
  • масло - 3 с.л.
  • сметана - 1 ч.ч. течна
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното и пудрата захар се смесват, добавя се бакпулверът и се разбърква добре. Добавя се разбитото яйце и маслото и накрая се добавя сметаната.

Сместа се разбърква много добре и след това се замесва тесто. Оставя се на топло за 30 минути. Разточва се на много тънка кора и се изрязват кръгчета или квадрати.

Редят се в тава, постлана с хартия за печене, и се пекат 15 минути на 220 градуса. Вадят се и се оставят да изстинат върху решетка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: