Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Салам с кашкавал на фурна

Салам с кашкавал на фурна

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Салам с кашкавал на фурна2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • кашкавал - 200 г
  • сирене - 200 г
  • яйца - 4 бр.
  • прясно мляко - 2 ч.ч.
  • брашно - 6 с.л.
  • олио - 75 г или масло
  • черен пипер
  • галета - за поръсване
  • колбас - 200 г по избор
* мерки и количества

Начин на приготвяне

На ренде настържете кашкавала и сиренето на ренде, а ако колбасът позволява - настържете и него. В противен случай го скълцайте на дребни парченца.

Разбъркайте в купа останалите продукти до хомогенност. Добавете горните три съставки и объркайте с тях.

Намазнете тава, набрашнете леко и поръсете с галета. Сипете сместа, поръсете с още малко галета и сложете да се пече в загряна на 180 градуса фурна.

Нарежете, след като изстине. Поднесете салама с кашкавал на фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: