Плодов сладкиш с извара

Валерия
Валерия
Новак
03/10/2015
"Този сладкиш е толкова лек и вкусен, че заслужавате не едно, а три парчета от него "
Приготвяне40 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 437
  • Преглеждания за месеца213
  • Преглеждания за седмицата22
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смелете бисквитите в чопър и след това ги размесете с разтопеното масло.

Разпределете сместа по дъното на форма за торта и я оставете в хладилника за 10-15 минути, за да се стегне.

Сложете в чопъра изварата, заквасената сметана и меда. Пасирайте, докато получите еднородна смес.

Разпределете я върху бисквитения блат и го върнете обратно в хладилника за половин час.

През това време извадете сладкото, което сте избрали, за да се отпусне на стайна температура. С помощта на лъжичка го разнесете върху изварата.

Накрая украсете сладкиша с плодове по избор и върнете в хладилника за 5-6 часа.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар