Пържена наденица с яйца

СлавейкоСлавейкоНовак
15/10/2015
"Универсално ястие, което се приготвя бързо и лесно и е подходящо за всяко хапване "
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 777
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наденицата се обелва и се реже на кръгчета. В дълбок тиган се налива масло и когато то се сгорещи, в съда се слага и нарязваният колбас.

Позапържете наденицата от всички страни, като внимавате да не загори.

Междувременно в друг съд счупете яйцата и ги разбийте. Прибавете ги към наденицата и бъркайте, за да не се получат бучици.

Щом яйцата също се сготвят, добавете подправките и отстранете от огъня.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Илияна Димова
Чудесна идея ! Много вкусно ястие !
0
0