Масловки с мащерка

ТончоТончоНовак
21/10/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 311
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват и се почистват от кожичката.

Ако са едри, се нарязват на парчета.

Ако са дребнички, се оставят цели. В тиган се загрява маслото и след това в него се задушават гъбите.

Поръсват се с мащерката и сол, разбъркват се и се махат от котлона.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар