Дребни сладки с орехи

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
04/11/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо8 322
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • орехи - 200 г сурови ядки
  • царевично брашно - 100 г
  • кафява захар - 250 г
  • белтъци - 3 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ядките се строшават ситно. Най-добре е да се смелят в кухненски робот, тъй като трябва да станат на брашно. Отделените белтъци се разбиват и към тях постепенно се добавят захарта, орехите и брашното.

Всички съставки се разбъркват добре и от получената хомогенна смес се взема по малко с чаена лъжичка. Оформят се дребни сладки върху хартия за печене.

Обърнете внимание, че между тях трябва да се остави място, тъй като в процеса на печене ще нараснат. Печете сладките при загрята на 180 градуса фурна около 15-20 минути.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар