Панирано сирене

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k
3k
50
10k
03/11/2015
"Приготвя се с хубаво сирене, хапва се с апетит и в приятна компания "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28 309
  • Преглеждания за месеца470
  • Преглеждания за седмицата49
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

  • яйца - 2 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • сирене - твърдо краве
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата и добавете постепенно 1 с.л. брашно.

Твърдото краве сирене нарежете на парчета с дебелина 1 и 1/2 см и дължина 5-6 см.

Всяко парче потапяйте в панировката, може и в малко галета и пускайте да се изпържи в силно горещена мазнина до златисто.

При поднасяне поръсете сиренето пане с черен пипер и гарнирайте със салата по избор.

Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган с каменно покритие 24 см.
23.00 лв.
17.71 лв.
Виж ››

Няма да излезете от кухнята, когато тиганът с каменно покритие попадне в нея. Готвенето на всякакви ястие е по-здравословно, лесно и вкусно. Дълбокият тиган има и термоизолираща дълга дръжка за още по-голям комфорт при употреба.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Nina Nikolova
Nina Nikolova
24.01.2016 15:24
доста вкусно :)
0
0