Начин на приготвяне
Сиренето трябва да е твърдо, ако е меко, го оставете за около два дена в хладилника в торбичка (за да не пожълтее) без суроватка. След което го извадете и го нарежете на едри кубчета или по-желание.
Моето сиренце е домашно и не ми се получиха кои знае какви кубчета, че не бяха равни бучките.
В купичка счупете яйцата и ги разбийте хубаво с вилица. В друга купа сложете галетата и в трета - брашното.
В тиган сипете олио и го поставете на котлона, щом се сгорещи, започнете да овалвате кубчетата сирене първо в брашното, след това в яйцата и след това в галетата, след което пак в брашното, в яйцата и отново в галетата и ги слагате след това в сгорещеното олио.
И така с всички. Пържите до златисто, до готовност.