Йоленбрьод - бирена супа

04/11/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо711
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставяме бирите заедно с джинджифила да заврят.

Към едната с.л. брашно прибавяме 20 мл. студено мляко и изливаме в супата.

Подправяме със захар и сол на вкус.

Яйцето с останалото брашно и мляко се разбърква и много бавно с постоянно бъркане се прибавя към бирата.

Ври още 5 мин., сваляме го от огъня и застройваме с жълтъка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар