Яйца с пилешки дробчета

09/11/2015
"На онези, които предлагат от пиле-мляко, казваме - предпочитаме яйца с пилешки дробчета"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 836
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В малка прозрачна касерола разтопяваме половината масло и чупим в нея яйцата.

Печем в слаба фурна около 150 градуса 10 минути докато леко се втвърдят.

В тиган с остатъка от маслото запържваме измитите дробчета.

Добавяме виното и водата и задушаваме 5 минути. Прибавяме дробчетата към яйцата и поднасяме.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар