Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Яйца с пилешки дробчета

Яйца с пилешки дробчета

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Яйца с пилешки дробчета1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"На онези, които предлагат от пиле-мляко, казваме - предпочитаме яйца с пилешки дробчета"

Необходими Продукти

  • яйца - 4 бр.
  • масло - 40 гр.
  • пилешки дробчета - 100 г
  • бяло вино - 1 с.л.
  • вода - 1 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В малка прозрачна касерола разтопяваме половината масло и чупим в нея яйцата.

Печем в слаба фурна около 150 градуса 10 минути докато леко се втвърдят.

В тиган с остатъка от маслото запържваме измитите дробчета.

Добавяме виното и водата и задушаваме 5 минути. Прибавяме дробчетата към яйцата и поднасяме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: