Печени пилешки пържоли с кашкавал

Марина НордМарина НордГотвач2689
13/11/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 658
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 1 кг филе
  • лук - 3 глави
  • майонеза - 150 г
  • кашкавал - 250 г
  • сол - 2 щипки
  • черен пипер - 1/4 ч.л. млян
  • олио - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на пържоли и се начуква. Кашкавалът се настъргва на едрото ренде. Лукът се реже на шайби.

Пържолите се натриват със сол и с черен пипер.

Редят се в тава, намазана с олио. Отгоре се намазват с майонеза и се покриват с лук.

Върху лука се слага настърган кашкавал. Пържолите се пекат 30 минути на 180 градуса и се сервират веднага.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Наталиа Петрова
Любима рецепта, само че аз я приготвям без лук.
1
0