Пилешка супа с джинджифил срещу болки в ставите

21/11/2015
Кристина Черникова
отКристина ЧерниковаДарт Вейдър3141037
Приготвяне15 мин.
Готвене150 мин.
Общо165 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 427
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кипва се една тенджера с вода и в нея се пуска нарязаното на порции пилешко месо. Добавят се дафиновият лист, черният пипер и солта.

Докато пилето се вари, водата се отпенва и когато месото се сготви достатъчно добре, се изважда от бульона и се обезкостява.

В бульона се налива малко зехтин и се добавя спанакът. Той се оставя да поври 10 минути на слаб огън, след което се слага накъсаното на парченца пилешко месо и котлонът се изключва.

Накрая се прибавят джинджифилът и чесънът.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар