Пилешка супа с джинджифил срещу болки в ставите

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
314
350
4
1k
21/11/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене150 мин.
Общо165 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 041
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кипва се една тенджера с вода и в нея се пуска нарязаното на порции пилешко месо. Добавят се дафиновият лист, черният пипер и солта.

Докато пилето се вари, водата се отпенва и когато месото се сготви достатъчно добре, се изважда от бульона и се обезкостява.

В бульона се налива малко зехтин и се добавя спанакът. Той се оставя да поври 10 минути на слаб огън, след което се слага накъсаното на парченца пилешко месо и котлонът се изключва.

Накрая се прибавят джинджифилът и чесънът.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар