Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Пилешка Супа»Пилешка супа с гъби и джинджифил

Пилешка супа с гъби и джинджифил

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Пилешка супа с гъби и джинджифил1 / 2
22/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • пилешко месо - 2 бр. пилешки гърди
  • бульон - 1 л пилешки
  • гъби - 100 г
  • фиде - 125 г
  • лук - 2 стръка зелен
  • сол - 1 ч.л.
  • магданоз - 6 - 7 стръка
  • джинджифил - 1 ч.л. (на прах)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото и гъбите се нарязват и се пускат във врящия бульон.

Поръсват се със сол и всичко се вари до готовност на месото.

Добавят се фидето и нарязаният лук.

Вари се до готовност на фидето.

Готовата супа се сервира поръсена с накълцан магданоз и джинджифил.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: