Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Колбаси»Сурова наденица на грил тиган

Сурова наденица на грил тиган

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9586k
Сурова наденица на грил тиган
Снимка: Севда Андреева
1 / 8
25/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
20 мин.
Порции
3
"Онези, които си нямат скара, могат да се насладят на вкусни наденички с помощта на верния грил тиган"

Необходими Продукти

  • наденица - 3 бр., сурова
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме грил тигана върху котлона.

Редим наденицата напречно на ребрата на грил тигана.

След 3 минути завъртаме наденицата, за да се пече от другата страна.

Обръщаме още веднъж под ъгъл спрямо ребрата, да се запече на шарки от двете страни.

Поднасяме със салата по вкус.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: