Пиле с къри и царевично брашно

07/12/2015
"Любимата ни рецепта с пилешко месо - препоръчваме я на всички "
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо651
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и измиваме пилето. Отстраняваме кожата и го нарязваме на малки парчета.

Настъргваме лука, прибавяме кърито и солта, объркваме добре и добавяме обелените и настъргани домати.

Запържваме получената смес с къри около 2 минути и прибавяме парчетата пиле и бульона разтворен в 2 чаши вода.

Захлупваме го докато заври, после намаляваме огъня и оставяме да се вари още 30 минути.

Брашното разбъркваме с малко вода, за да стане на кашичка, добавяме от соса и оставяме да кипне като бъркаме непрекъснато.

След това изсипваме при пилето, разбъркваме добре и го готвим докато се сгъсти.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар