Домашна парена туршия

02/12/2015
"Една туршия, която веднага прибавяме в списъка с любими!"
Приготвяне60 мин.
Готвене10 мин.
Общо70 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо33 388
  • Преглеждания за месеца1918
  • Преглеждания за седмицата180
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме пиперките от семето и нарязваме на 2-3 парчета.

Сваряваме саламурата и ги потапяме в нея за няколко минути.

Прецеждаме саламурата и пак я кипваме.

По същия начин попарваме нарязаното на ситно зеле и морковите, нарязани на колелца.

Редим продуктите в буркани последователно на пластове, като слагаме между тях магданоз.

Заливаме със саламурата.

Затваряме и стерилизираме 10 минути.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар